Wat is de TMA Methode?

De TMA Methode is een geavanceerd Talent Management Analyse-proces dat jouw talenten, motivaties en persoonlijkheidskenmerken onthult. Met behulp van een wetenschappelijk onderbouwde vragenlijst, bied ik diepgaande inzichten in wie je bent en wat jou drijft en onthul ik jouw unieke competenties. TMA competenties zijn de talenten, drijfveren, vaardigheden en capaciteiten die worden uitgedrukt als waarneembaar gedrag en die bijdragen aan individuele en organisatorische prestaties.

De Talent Management Analyse wordt door velen ook vertaald als Talent Motivatie Analyse. Dat komt doordat het dus niet alleen door Management gebruikt wordt, maar juist ook bestemd is voor individuen die hun talenten willen (her)ontdekken.

Hoe werkt de Talent Motivatie Analyse Test?

De TMA Test omvat een zorgvuldig ontworpen wetenschappelijk gevalideerde test die gericht is op het meten van verschillende aspecten van jouw persoonlijkheid, gedrag en motivatie. Het proces begint met een korte intake, waarbij ik jouw doelen en verwachtingen in kaart breng. Vervolgens ontvang je per e-mail een uitgebreide vragenlijst die je online kunt invullen. Deze vragenlijst bevat 312 stellingen en gedragsitems waarbij je simpelweg de antwoorden kiest die het beste bij jou passen. Er zijn geen goede of foute antwoorden; het draait allemaal om het begrijpen van wie jij bent.

Waar bestaat de TMA test uit?

De TMA test is een uitgebreide beoordeling van jouw talenten en motivatie. De test omvat een vragenlijst met 312 stellingen, die verschillende aspecten van jouw persoonlijkheid en capaciteiten meten.

Wat meet de TMA test?

De TMA Test evalueert een breed scala aan aspecten van jouw persoonlijkheid en motivatie. Van jouw natuurlijke talenten en voorkeursgedragingen tot jouw intrinsieke motivatoren en drijfveren, de TMA Test onthult de unieke elementen die jou maken tot wie je bent. Het kan je helpen begrijpen hoe je reageert op verschillende situaties, hoe je jouw talenten effectief kunt inzetten en waar je de grootste voldoening uit haalt.

Waarom kiezen voor de Talent Motivatie Analyse Methode?

Talenten Motivatie Analyse is een bewezen methode die door vele organisaties wordt gebruikt voor werving, talentontwikkeling en teamvorming.

Daarnaast geeft de TMA methode voor jou als persoon inzichten in jouw ware talent en motivatie en maak je jouw carrièredoelen waar!

Wat is de waarde van de TMA Test?

De TMA Test biedt waardevolle voordelen voor individuen en organisaties. Voor individuen helpt het bij het maken van weloverwogen carrièrekeuzes, het ontwikkelen van persoonlijke groeiplannen en het versterken van zelfinzicht. Voor organisaties biedt de TMA Test een dieper begrip van teamdynamiek, talentontwikkeling en het identificeren van de juiste personen voor specifieke functies.

Waar kun je een TMA analyse doen?

Bij mij kun je terecht voor de TMA analyse. Ik ben gecertificeerd TMA professional en sta klaar om jouw talenten en motivatie te onthullen. Neem vandaag nog contact met me op en zet de eerste stap naar een succesvolle toekomst. Of stuur me gewoon een appje voor meer info: 06-82003058