ZIE VOEL ik wil sprankelen BEWUST LEEF

Ontspanning

Geef je lichaam de tijd om te herstellen en te genezen. Ga wandelen, mediteren of start met yoga.

Voeding

Door een gezond voedingspatroon krijg je meer energie, zit je lekkerder in je vel en voorkom je klachten.

Beweging

Tijdens bewegen maak je onder andere dopamine aan, daardoor zit je prettiger in je vel en slaap je beter.

Wie ben ik

Ik ben Anke Geerts, partner, moeder van drie zonen en een dochtertje*, oudste zus, boerendochter, vriendin en onderneemster.

Ik merk dat het voor veel mensen een zoektocht is om een gezonde leefstijl de aandacht te geven die het verdient. Vooral in deze tijd waarin er veel verwacht wordt van onszelf.

Ik zie steeds meer (jong) volwassenen worstelen met thema’s waarbij de lat om te moeten presteren hoog ligt. Ik zie het als mijn missie om je stap voor stap in je eigen kracht te zetten en te vertrouwen op je eigen kunnen. Met een gezonde leefstijl als resultaat.

BLCN Geaccrediteerd Leefstijlcoach

In 2019 ben ik daarom een opleiding tot Leefstijlcoach gaan volgen en in 2021 ben ik gestart met mijn eigen geaccrediteerd (leefstijl)coachingpraktijk.

Ik ben altijd al geïnteresseerd geweest in gedrag. Waarom doe je wat je doet? En hoe werkt dit door op je leefstijl? Om mijn kennis te delen heb ik SPRANKEL opgezet. Door middel van mijn oprechte interesse, eerlijkheid en betrokkenheid is SPRANKEL een plek geworden waar je in een ontspannen en vertrouwde sfeer terecht kunt met jouw thema.

Voor jou

Als leefstijlcoach begeleid ik je naar een gezonde en gelukkige leefstijl. Hierbij focussen we op voeding, beweging en ontspanning.

”Wil jij beter in je vel zitten, minder stress ervaren?”

”Goed slapen en je energiek voelen?”

”Wil je afvallen, strakker worden of juist aankomen?”

Dan is deze coaching voor jou bedoeld!

Gemert

Hier bevind ik me

Wat kan ik je bieden?

FONKELEN

VRIJBLIJVENDE INTAKE

Dit traject duurt ongeveer 4 maanden bestaat uit 3 live consulten en 3 online video-calls.

De focus ligt op het behalen van één leefstijlverandering uit thema’s voeding, beweging, ontspanning, stress of slaap.

Er is ook de mogelijkheid om dit traject volledig online te doen.

TWINKELEN

VRIJBLIJVENDE INTAKE

Dit traject duurt ongeveer 7 maanden en bestaat uit 6 live consulten en 6 online video-calls met de focus op voeding, beweging, ontspanning, stress of slaap.

Stap voor stap zullen we samen werken aan een gezonde leefstijl. Het proces wordt afgestemd op jouw patroon, behoefte en mogelijkheden.

Er is ook de mogelijkheid om dit traject volledig online te doen.

SCHITTEREN

VRIJBLIJVENDE INTAKE

Dit traject bedraagt tussen de 10 en 12 maanden en bestaat uit 9 live consulten, 9 online video-calls. Je kunt onbeperkt (hulp)vragen stellen via Whatsapp. Tijdens de coaching ligt de focus op alle aspecten (voeding, beweging, ontspanning, stress en slaap). Stap voor stap werken we aan een gezonde leefstijl. Het proces wordt afgestemd op jouw patroon, behoefte en mogelijkheden. Je krijgt de juiste motivatie en kennis voor blijvende gedragsverandering in het dagelijkse leven.

Enkele ervaringen

Laatste Blogposts