Goede voornemens

Bij Oud en Nieuw horen een aantal tradities. Een van deze Nieuwjaarstradities is het doen van allemaal goede voornemens. Gezonder eten, stoppen met roken, minder alcohol drinken, vaker sporten, dat soort dingetjes. Dat we dit niet heel lang volhouden is allang geen nieuws meer.

Nu hebben wetenschappers nu de exacte datum gevonden waarop dit gebeurt. Twaalf dagen, zo kort blijven de goede intenties gemiddeld van kracht. 12 januari is de dag waarop de meesten weer terugvallen in hun “slechte” gewoontes van het oude jaar.

Het duurt drie maanden om je routine te veranderen. Wie zijn goede voornemens drie maanden heeft weten vol te houden, slaagt er vaak ook in om dat blijvend te doen.

Wil jij ook werken aan een goed voornemen en wil je niet afhaken na 12 dagen? Dan heb ik goed nieuws. Ik kan je helpen om hier een blijvende gedragsverandering van te maken. Neem maar eens een kijkje op mijn website welke trajecten ik aanbied en maak een vrijblijvende afspraak om samen te bekijken wat het beste bij je past…Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *